Blog Başlık

  • Mayıs 25, 2023

    Dünyanın En Büyük Ev Tekstil Fuarları arasında Gösterilen Hometex fuarında Ecocotton olarak yerimizi aldık.

    ecocotton
  • Ocak 23, 2023

    Ege pamuğu ve özel Naia™ iplik ile harmanlanıp özel tekniklerden geçirilerek üretilen Ecocotton Naia Serisi ürünlerimiz, nefes alan kumaş, üstün yumuşaklık, hızlı kuruma özelliği, hipoalerjenik ve hafif yapısı ile her kullanımda kalitesinin keyfini çıkaracağınız şekilde üretilmiştir.

    ecocotton
  • Ocak 23, 2023

    ecocotton
  • Ağustos 01, 2022

    Strong Medya tarafından bu yıl 3.düzenlenen Türkiye Lider Marka Ödüllerinde 2022 Türkiye'nin İlk Organik Ev Tekstili markası "Ecocotton - Back to Nature" olarak; Yılın Lider Ev Tekstili Markası Ödülünün Sahibi olduk.

    eticaret
  • Mart 06, 2022

    Günümüz toplumunda erkeklerin cevabını bulmakta zorlandığı ve sürekli zihinlerde dolaşan soru “ kadınlar ne ister? ” olmaktadır.

    Bugün yazımızda hepimizin merak ettiği bu soruya yanıt bulmaya çalışacağız;

    nevresim takımı, kadın pijama takımı, bornoz, havlu seti
  • Şubat 27, 2022

    Eviniz için aldığınız severek kullandığınız üzerinde huzurla uyuduğunuz el emeği göz nuru, nakışlı nevresimlerinizi, havlunuzu, bornozu nasıl yıkamalısınız? Bu yazımızda sizlerle püf noktaları paylaşacağız.

    El nakışlı ürünlerin yıkama incelikleri, Organik ev tekstil ürünleri, Yıkama Püf Noktaları
  • Ocak 31, 2022

    Günlük koşuşturmalar, tekdüze ve yoğunluk, stres gibi koşullar çoğu zaman sevdiklerimize vakit ayırmamıza sebep oluyor. Sevdiğimizi ihmal ediyor hayatımıza kattığı değeri hissettiremiyoruz. Özel günler olmasa hayatımızda bu kadar önemli bir yere sahip sevdiklerimize, sevgimizi yoğun bir şekilde gösteremeyeceğiz.

    Sevginin başrolde olduğu sevgililer gününde siz de sevginizi hissettirmek için neler yapabilirsiniz gelin birlikte düşünelim.

    Sevgililer Günü, Hediye, Organik Ev Tekstili, Hediye Paketi,
  • Ocak 07, 2022

    Organik ürünler,üretim süreçlerinde herhangi bir zararlı kimyasal madde ile takviye edilmediklerinden dolayı insan sağlığını tehdit etmeyen ürünlerdir.

    Ev Tekstili, Tasarım, Organik, Üretim, Türk Pamuğu
  • Aralık 28, 2021

    Yılbaşında en çok gündem olan ve en çok arama yapılıp üzerine düşünülen konu sevdiklerimize ne hediye alacağımız konusudur. Bu yazımızda sizler farklı hediye fikirleri edineceksiniz.

    Yılbaşı, Organik, Dekoratif Hediyeler, Ev Tekstili
  • Aralık 22, 2021

    Pandemi öncesi dönemde evlerimiz sadece hayatımızın bir parçası idi, pandemi döneminde hayatımızın merkezi konumuna geldi. Evde yaşam, geçen yılın kaçınılmaz teması idi. İstikrarsızlığın yaşandığı dönemlerde insanlar için öncelikle eğilim, barış ve güvenliktir. Bu durumdayken insanlar evlerini kendilerini güvende ve huzurlu hissedeceği sığınaklara dönüştürürler. Bu eğilim ev tekstili tasarımlarına ve yaşam alanlarının dekorasyonuna da yansır.

    Ev Tekstili, Tasarım, Sürdürülebilirlik, Üretim
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR